Informationsträff

Är du intresserad av att veta mer om sleeve gastrectomy eller gastric bypass? Vill du bli mer insatt i vad en viktoperation innebär? Då är du varmt välkommen till Capio CFTK:s informationsträff i Luleå.

Måndagen den 21:a november är du varmt välkommen till Capio CFTK:s informationsträff i Luleå, där du kommer att få träffa vår sjuksköterska/koordinator och dietist. Vi kommer bland annat att informera om vad det innebär att göra en viktoperation, våra operationsmetoder samt upplägget inför och efter en viktoperation. Vi kommer även att informera om vad vårt supportprogram innebär.

Capio CFTKs lokaler ligger centralt belägna på Drottninggatan i Stockholm, med promenadavstånd till Centralstationen. Det gör att du som kommer med tåg eller flyg har lätt att ta dig från centralen till oss.

På informationsträffen kommer det även att finnas tid att prata enskilt och att boka tid för konsultation. Har du inte möjlighet att delta är du välkommen att kontakta oss för att mer information.  

Vi kommer att bjuda på lättare tilltugg. 

 

Tid:

Måndagen den 21:a november kl.18.00-19.30.                                                                                                                              

Plats:

Elite Stadshotell Luleå, Storgatan 15, 972 32 Luleå, se karta här!

 

Anmälan

Anmäl dig till info@cftk.se genom att uppge förnamn, efternamn och telefonnummer. Platserna är begränsade. Informationsträffen är till för dig som är mellan 18-65 år och har ett BMI över 30. Räkna ut ditt BMI här

 

Capio CFTK först i Skandinavien med sleeve-operationer

Capio CFTK var först med sleeve-operationer i Skandinavien och vi har hittills utfört mer än 3000 operationer. Våra lokaler ligger på Drottninggatan 99 i Stockholm. Vi erbjuder två vårddygn efter en viktoperation samt ett 1-årigt eller 3-årigt supportprogram, där du har tillgång till sjuksköterska och dietist helt efter behov. 

För dig som inte bor i Stockholmsområdet har vi utformat ett upplägg som gör att du endast behöver komma till kliniken i samband med din operationsvecka. Konsultation inför din operation går bra per telefon. Likaså uppföljningen efteråt.