Övrig kirurgi

Vi har lång erfarenhet av kirurgi och opererar bland annat ljumskbråck, navelbråck, anala besvär samt lipom och aterom. Vi utför även skopier.

Capio CFTK har omfattande erfarenhet av kirurgi och du är välkommen att vända dig direkt till oss som privatbetalande. För att du som patient ska få en så säker och trygg vård som möjligt är våra kirurger specialister inom området och har många års erfarenhet av yrket.

Vår fräscha klinik ligger på Drottninggatan i Stockholm, endast 15 minuters promenad från centralstationen, vilket betyder att du enkelt kan ta dig till oss oavsett vart i landet du bor.

Ljumskbråck

Besväras du av en bula i ljumsken med smärta eller obehag kan vi hjälpa dig. Operation av ljumskbråck är det vanligaste kirurgiska ingreppet i Sverige.

Mer om ljumskbråcksoperation

Navelbråck

Navelbråck innebär att ett område nära naveln på magens insida har försvagats och det kan bli en rund utbuktning på magen. Det måste ofta åtgärdas med operation.

Mer om navelbråcksoperation

Anala besvär

Vi hjälper dig komma till bukt med anala besvär som smärta, klåda, tyngdkänsla eller blödning från ändtarmen.

Mer om anala besvär

Lipom och aterom

Knölar i huden består oftast av fettvävnad (lipom) eller talg (aterom). De kan uppstå var som helst på kroppen och kan kännas obehagliga även om de är ofarliga.

Mer om lipom och aterom

Undersökningar – skopier

Skopi är en undersökning där läkaren tittar in i magsäck eller tjocktarm för att undersöka orsaken till exempelvis halsbränna, smärtor i buken eller blod i avföringen.

Mer om skopier

Så går det till

Är du intresserad av en operation/undersökning hos oss eller har andra frågor? Ring oss på 08-32 62 20.