Barn som knyter sina skor. Barn som knyter sina skor.

Capio Barnavårdscentral Helsingborg Söder

Välkommen till din BVC på Södergatan i Helsingborg. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Hur kan vi hjälpa dig?

Äldre par i soffa.

Har du frågor om covid-19-vaccination?

Vaccinationen mot covid-19 pågår. Via länken nedan får du uppdaterad information om coronavaccination och svar på några av de vanligaste frågorna.
Äldre kvinnor tittar i mobil i Helsingborg

Digifysisk mottagning, mitt i stan!

2021 öppnade Capio en digital mottagning på Drottninggatan i Helsingborg. Välkommen in! Vi hjälper dig komma igång med vård på distans! Du når Capio online alla dagar kl. 7.00-22.00.

Tillsammans för friskare barn. I samarbete med Generation Pep startar Capio nu ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor. .

Så tar vi hand om ditt barn

Vi är HBTQ-certifierade. Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Mamma pussar på sitt barn.

Välj oss som ditt barns BVC

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Vår personal

Camilla Lorentzon

Verksamhetschef

Anna Angelisson

BVC-sjuksköterska

Erika Trulsson

BVC-sjuksköterska

Lina Enermo

BVC-sjuksköterska

Malin Åkerberg

BVC-sjuksköterska

Ulrika Darios

BVC-sjuksköterska

Kontakta oss

Capio Barnavårdscentral Helsingborg Söder

Södergatan 11 A-D, 252 25 Helsingborg

På uppdrag av Region Skåne