Par tittar på bild från ultraljud. Par tittar på bild från ultraljud.

Capio Barnmorskemottagning Helsingborg Söder

Välkommen till din barnmorskemottagning på Södergatan i Helsingborg. Vi följer din hälsa genom hela graviditeten, hjälper dig med preventivmedel, cellprovtagning och testar för könssjukdomar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tidigt ultraljud

Vi erbjuder tidigt ultraljud för dig som är gravid. För mer information och tidsbokning, vänligen kontakta någon av våra barnmorskor.

Kontakta ossKontakta ossKontakta oss
Poddmottagningen, illustration

Lust, sex och närhet - podd

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Denna gång får vi lära oss mer om lust, sex och närhet med sexolog Nathalie Kron.

Vårt utbud

Vi är HBTQ-certifierade. Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Kompisgäng i sommarsolen.

Välj oss

På vår barnmorskemottagning har vi fullt fokus på kvinnohälsa och hjälper dig med preventivmedel, cellprov och testar för könssjukdomar. Vi finns såkart även här för dig som väntar barn och följer dig genom hela graviditeten. Om du vill bli patient även på vårdcentralen är du välkommen att lista dig där, via 1177.se. 

Vår personal

Erika Delfin

Barnmorska

Rebecca Andersson

Barnmorska

Sara Ghanem

Barnmorska

Josefina Larcombe

Specialist i gynekologi

Kontakta oss

Capio Barnmorskemottagning Helsingborg Söder

Södergatan 11 D, 252 25, Helsingborg

På uppdrag av Region Skåne