Capio
Capio

Capio Hemsjukvård Stockholm, Sydost

Vi utför basal hemsjukvård på kvällar, helger i Sydost (Haninge, Nynäshamn och Tyresö). Vi arbetar på uppdrag av din vårdcentral och Region Stockholm.

Hemsjukvårdspersonal

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss

Välkommen att ringa oss. Du hittar info om våra knappval och telefontider genom att klicka på knappen nedan.

För dig som patient

Är du patient och har hembesök från oss under kvällar, nätter och helger? Då har du fått ett informationsblad med direktnummer till din sjuksköterska.

Upptagningsområde: Sydost

Sydost upptagningsområden är Nynäshamn, Tyresö, Haninge, Skogås och Trångsund.

Ny utförare av basal hemsjukvård kväll, helg och natt

Två sköterskor utomhus

Vara Vård tar över drift av hemsjukvård kväll, helg och natt 1 maj

Från och med 1 maj 2024 kommer basal hemsjukvård kväll, helg och natt byta utförare. Region Stockholm har gjort en ny upphandling för de kommande fyra åren. Detta innebär att Capio Hemsjukvård kommer att överlämna driften av hemsjukvården på kvällar, helger och nätter till Vara Vård.

Capio kommer däremot fortfarande utföra basal hemsjukvård på kvällar och helger i Sydväst, vilket innefattar Botkyrka kommun, Salem, Södertälje kommun och Nykvarn. Klicka här för att komma direkt till Sydväst hemsida: Capio Hemsjukvård Stockholm, Sydväst. 

Hur berör det mig som patient? 

Du som patient behöver inte göra något. Vi ombesörjer att Vara Vård får information som är viktig för du ska få dina hemsjukvårdsinsatser på kvällar helger och nätter precis som vanligt. Du ska också ha fått ett informationsbrev med mer information. Har du inte fått det kan du kontakta oss vardagar 8–17 på: 08-409 017 30.

 

Det här är basal hemsjukvård

Kontakta oss

På uppdrag av Region Stockholm