Personer sitter och väntar på träningspass. Personer sitter och väntar på träningspass.

Capio Rehab Kvillebäcken

Välkommen till din rehab i Kvillebäcken, Göteborg. Vi hjälper dig med rådgivning, bedömning och behandling av både nya och långvariga besvär.
Videobesök Läs mer

Om du har symptom på sjukdom eller känner oro för att besöka oss på plats så kan du boka ett videobesök hos oss. Kontakta oss för mer information.

Hur kan vi hjälpa dig?

Arm med plåster.

Vaccination mot covid-19

Capios vårdcentraler vaccinerar enligt Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens prioritetsordning. På vår samlingssida kan du läsa mer om vaccinationerna och hur du går tillväga för att boka en tid hos oss.

Vårt utbud

Kvinna som stretchar.

Låt oss ta hand om dig

I Västra Götalandsregionen finns Vårdval Rehab. Det innebär att du som är i behov av rehabilitering själv kan välja vilken mottagning du vill besöka. När du behöver hjälp av en arbetsterapeut eller fysioterapeut kontaktar du din rehabmottagning direkt, du behöver inte gå via din läkare och du behöver ingen remiss.

Vår personal

Anna

Leg. arbetsterapeut Föräldraledig 2021. Arbetsterapeut i neurovårdsteamet. Vidareutbildad inom rehabilitering vid stroke och träffar gärna dig med neurologisk skada som har behov av rehabilitering. Träffar även dig som har svårt att klara dina dagliga aktiviteter av olika anledningar. Bor du inom Lunby gör jag också hembesök för bedömning av hjälpmedelsbehov och fallprevention.

Frida

Leg. fysioterapeut Är tjänstledig 2022 januari till juli. Har vidareutbildning inom Kvinnors Hälsa och är inriktad på graviditetsrelaterade besvär under och efter graviditet. Jobbar med Mckenzie-metoden (MDT), motions- och idrottsrelaterade skador, pilates och medicinsk träningsterapi. Har ett stort intresse för styrketräning och hjälper dig gärna att komma igång med träning både hemma och på gymmet.

Malin

Leg. fysioterapeut Har vidareutbildning och många års erfarenhet inom stresshantering, avslappning, psykosomatiska besvär och stressrelaterad ohälsa. Arbetar både individuellt och i grupp med stresshantering, avslappning, sömnskola och mindfulness. Arbetar även gärna med dig som har rygg- och nackbesvär, huvudvärk eller klimakteriebesvär. Har utbildning och lång erfarenhet inom akupunktur.

Sara

Leg. fysioterapeut Arbetar gärna med dig som har muskel och ledrelaterad smärta, både för dig som idrottsaktiv eller på motionärnivå. Har även ett stort intresse att arbeta med sjukgymnastik och träning riktad mot barn och ungdom. Är vidareutbildad inom Mckenzie-metoden (MDT) och inom kinesiologisk tejpning.

Sofia

Leg. fysioterapeut Har vidareutbildning inom McKenzie-metoden (MDT), idrottsmedicin, akupunktur, axelina (axelrehab) och artrosskola (BOA). Arbetar gärna med barn och ungdomar och med dig som har muskel- och ledrelaterad smärta.

Sofia

Leg. fysioterapeut Träffar gärna dig med muskel- och ledrelaterad smärta och/eller psykisk ohälsa. Hjälper dig som inaktiv vuxen eller ungdom att komma igång med fysisk aktivitet. Har vidare- utbildning inom OMI, Basal Kroppskännedom, akupunktur, Motiverande Samtal och Pilates.

Selma

Leg. arbetsterapeut Träffar gärna dig som har behov av handrehabilitering efter skada eller på grund av ledsjukdom. Jag kan hjälpa dig med utprovning av handortoser, träningsprogram eller paraffinbehandling. Arbetar även gärna med dig som har svårt att få vardagen att fungera på grund av stressrelaterad ohälsa. Jag hjälper dig att strukturera vardagen, skapa rutiner och hitta en balans mellan vila och aktivitet. Jag kan även hjälpa dig med intyg för eventuell bostadsanpassning och bedöma behov av hjälpmedel i hemmet.

Anja

Leg. fysioterapeut Föräldraledig 2021. Är med i mottagningens neuroteam. Träffar gärna dig med yrsel och dig som är äldre och har någon typ av balansnedsättning eller är i behov av allmän träning för att stärka kroppen. Träffar självklart även dig med besvär och skador i kroppens muskuloskeletala system för behandling samt råd och tips kring egenvård och träning.

Sofie

Leg.fysioterapeut Håller i KOL-skola och träning enligt Capio Active Training konceptet (CAT). Arbetar gärna med patienter med muskel- och ledrelaterade besvär.

Katrin

Leg. arbetsterapeut

Kontakta oss

Capio Rehab Kvillebäcken

Borstbindaregatan 6, 417 22, Göteborg

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen På uppdrag av Västra Götalandsregionen