Vård online
Vård online

Capio Rehab Kvillebäcken

Välkommen till din rehab i Kvillebäcken, Göteborg. Vi hjälper dig med rådgivning, bedömning och behandling av både nya och långvariga besvär.

Personer sitter och väntar på träningspass.

Hur kan vi hjälpa dig?

Digitalt vårdbesök

Få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt. Säg till i chatten att du vill kontakta rehab.

Ring oss

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Adress & öppettider

Undrar du när och var du kan besöka oss? Hoppa till vår kontaktsektion via länken nedan. Vi tar endast emot bokade besök.

Vårt utbud

Låt oss ta hand om dig

Kvinna som stretchar.

I Västra Götalandsregionen finns Vårdval Rehab. Det innebär att du som är i behov av rehabilitering själv kan välja vilken mottagning du vill besöka. När du behöver hjälp av en arbetsterapeut eller fysioterapeut kontaktar du din rehabmottagning direkt, du behöver inte gå via din läkare och du behöver ingen remiss.

Om Vårdval Rehab (1177)

Vår personal

Anna

Leg. arbetsterapeut

Föräldraledig 2021. Arbetsterapeut i neurovårdsteamet. Vidareutbildad inom rehabilitering vid stroke och träffar gärna dig med neurologisk skada som har behov av rehabilitering. Träffar även dig som har svårt att klara dina dagliga aktiviteter av olika anledningar. Bor du inom Lunby gör jag också hembesök för bedömning av hjälpmedelsbehov och fallprevention.

Frida

Leg. fysioterapeut

Är tjänstledig 2022 januari till juli. Har vidareutbildning inom Kvinnors Hälsa och är inriktad på graviditetsrelaterade besvär under och efter graviditet. Jobbar med Mckenzie-metoden (MDT), motions- och idrottsrelaterade skador, pilates och medicinsk träningsterapi. Har ett stort intresse för styrketräning och hjälper dig gärna att komma igång med träning både hemma och på gymmet.

Malin

Leg. fysioterapeut

Har vidareutbildning och många års erfarenhet inom stresshantering, avslappning, psykosomatiska besvär och stressrelaterad ohälsa. Arbetar både individuellt och i grupp med stresshantering, avslappning, sömnskola och mindfulness. Arbetar även gärna med dig som har rygg- och nackbesvär, huvudvärk eller klimakteriebesvär. Har utbildning och lång erfarenhet inom akupunktur.

Sara

Leg. fysioterapeut

Arbetar gärna med dig som har muskel och ledrelaterad smärta, både för dig som idrottsaktiv eller på motionärnivå. Har även ett stort intresse att arbeta med sjukgymnastik och träning riktad mot barn och ungdom. Är vidareutbildad inom Mckenzie-metoden (MDT) och inom kinesiologisk tejpning.

Sofia

Leg. fysioterapeut

Har vidareutbildning inom McKenzie-metoden (MDT), idrottsmedicin, akupunktur, axelina (axelrehab) och artrosskola (BOA). Arbetar gärna med barn och ungdomar och med dig som har muskel- och ledrelaterad smärta.

Sofia

Leg. fysioterapeut

Träffar gärna dig med muskel- och ledrelaterad smärta och/eller psykisk ohälsa. Hjälper dig som inaktiv vuxen eller ungdom att komma igång med fysisk aktivitet. Har vidare- utbildning inom OMI, Basal Kroppskännedom, akupunktur, Motiverande Samtal och Pilates.

Selma

Leg. arbetsterapeut

Träffar gärna dig som har behov av handrehabilitering efter skada eller på grund av ledsjukdom. Jag kan hjälpa dig med utprovning av handortoser, träningsprogram eller paraffinbehandling. Arbetar även gärna med dig som har svårt att få vardagen att fungera på grund av stressrelaterad ohälsa. Jag hjälper dig att strukturera vardagen, skapa rutiner och hitta en balans mellan vila och aktivitet. Jag kan även hjälpa dig med intyg för eventuell bostadsanpassning och bedöma behov av hjälpmedel i hemmet.

Anja

Leg. fysioterapeut

Föräldraledig 2021. Är med i mottagningens neuroteam. Träffar gärna dig med yrsel och dig som är äldre och har någon typ av balansnedsättning eller är i behov av allmän träning för att stärka kroppen. Träffar självklart även dig med besvär och skador i kroppens muskuloskeletala system för behandling samt råd och tips kring egenvård och träning.

Sofie

Leg.fysioterapeut

Håller i KOL-skola och träning enligt Capio Active Training konceptet (CAT). Arbetar gärna med patienter med muskel- och ledrelaterade besvär.

Katrin

Leg. arbetsterapeut

Kontakta oss

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen

På uppdrag av Västra Götalandsregionen