Sjukvårdspersonal samtalar med patient i undersökningsrum Sjukvårdspersonal samtalar med patient i undersökningsrum

Capio Ultraljudsbarnmorskorna Täby

Välkommen till Capio Ultraljudsbarnmorskorna i Täby. Vi är barnmorskor med specialistkompetens i ultraljud och hjälper dig som gravid med ultraljudsundersökning.
Covid-19 - inför ditt besök Läs mer

5 juli 2021 ersattes besöksförbudet med besöksrestriktioner. I samband med ditt besök hos oss gäller bla. att EN partner/ annan vuxen får närvara vid besöket. 

Läs vilka besöksrestriktioner som gäller inför ditt besök

Sök vård

Till Ultraljudsbarnmorskorna kan du komma oavsett vilken MVC du går på. Om du vill göra ultraljud hos oss ber du din barnmorska remittera till oss. Patienter med remiss betalar ingenting och fritt vårdval gäller. Du kan även boka privata ultraljud hos oss.

Vi gör inte så kallade ”könsultraljud”, men vid undersökningarna från graviditetsvecka 18 och vid tillväxtkontroller från v. 28 och framåt kan vi försöka ta reda på könet om föräldrarna så önskar.

Vänligen respektera att barn ej får följa med in på ultraljudsmottagningen.

Vi erbjuder följande undersökningar

Upptäck

Vänner som umgås, sommarfest

Nöjda kunder!

För oss är det viktigt att våra patienter är nöjda. Här redovisas resultaten av våra digitala enkäter. Resultaten uppdateras dagligen. 

Man i motljus med mobiltelefon

Anhöriga och Covid-19

Från och med 5 juli 2021 ersätts besöksförbudet med besöksrestriktioner. I samband med ditt besök hos oss gäller bland annat att EN partner eller annan vuxen får närvara vid besöket. Partner/medföljande får vänta i korridoren utanför mottagningen fram tills undersökningen påbörjas.

Verksamhetsansvariga

Hannah Wiblom

Leg. Barnmorska / Verksamhetschef

Maria Stefopoulou

Medicinskt ansvarig läkare

Kontakta oss

Capio Ultraljudsbarnmorskorna Täby

Biblioteksgången 10, 4 tr, 183 34 Täby

Region Stockholm Logotyp På uppdrag av Region Stockholm