Capio
Capio

Capio Movement Halmstad Ortopedi & Röntgen

Välkommen till Capio Movement Ortopedi och Röntgen i Halmstad. Vi hjälper dig med ortopediska besvär, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi värnar om det friska och finns här för att ge dig ett bättre liv i rörelse.

Patient med kirurg inför operation

Sök vård

Bli patient

Vi tar emot patienter med ortopediska problem från hela Sverige – via vårdgarantin, försäkringsbolag eller som privatbetalande.

1177 e-tjänster

Administrera delar av din vård genom våra e-tjänster på 1177.

Kontakta oss

Vill du boka om en tid eller behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta oss.

Hitta hit

Du hittar oss i direkt anslutning till sjukhusområdet i Halmstad.

Välkommen till Capio Movement

Capio Movement är ett modernt specialistsjukhus med den bredaste kunskapen och absolut spetskompetens inom ortopedi och röntgen/MR.

Här erbjuds du som patient kvalificerad vård och rehabilitering för skador och besvär i leder, muskler och skelett, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi tar ansvar i hela vårdkedjan.

På Capio Movement har vi stor erfarenhet inom både titthålskirurgi och större öppen kirurgi. Vi kan visa upp hög kvalitet i de ortopediska kvalitetsregistrena och är det enda sjukhuset i Sverige som gör axel-, höftled-, knäled- och fotleds-proteskirurgi i stora volymer.

Aktuellt

Medarbetare på Capio Movement tar emot Capios patientpris

Movement vinner Capios Patientpris – för sitt bemötande av guld

Capios Patientpris är ett pris där patienterna själva får nominera sin vårdgivare eller vårdenhet. I år gick priset till Capio Movement, för deras personliga omhändertagande och bemötande av guld. Johnny Paulsson är VD på Movement och berättar stolt att det här är ett kvitto på att deras arbetssätt och kultur ger bästa möjliga vård för patienterna.

Bo Andersén

Ögondoktorn tipsar – så skyddar du dina ögon mot solen

Så snart det är soligt ute bör du skydda dina ögon mot solens skadliga UV-ljus-strålar. Särskilt viktigt blir det när solen är som starkast under den ljusaste tiden på året. Det berättar Bo Andersén som är ögonläkare på Capio Ögon.

Se när Bo Andersén gästade Nyhetsmorgon på TV4 där han berättade om vikten att skydda ögonen från solen och gav sina bästa ögontips:
Skydda dina ögon från solen – undvik grå starr i förtid (tv4play.se)

Se också inslaget med tittarfrågor som besvaras av Bo Andersén gällande olika ögonproblem och ögonsjukdomar: ”Känner tryck bakom ögat – är det farligt?” Läkaren svarar (tv4play.se)

Vi hjälper dig med

För dig som är remittent

Läkare i patientmöte

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, allmän kirurgi, rehabilitering och bilddiagnostik. Välkommen att remittera dina patienter till oss!

Frågor? Kontakta oss

Våra andra mottagningar

Kontakta oss

Vårdavtal Region Halland

Capio Movement har avtal med Region Halland. Det innebär att vi har samma patientavgifter och följer samma regler för frikort och sjukresor som inom Region Hallands egen vård.