Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Capio Movement Halmstad Ortopedi & Röntgen

Välkommen till Capio Movement Ortopedi och Röntgen i Halmstad. Vi hjälper dig med ortopediska besvär, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi värnar om det friska och finns här för att ge dig ett bättre liv i rörelse.

Patient med kirurg inför operation

Sök vård

Bli patient

Vi tar emot patienter med ortopediska problem från hela Sverige – via vårdgarantin, försäkringsbolag eller som privatbetalande.

1177 e-tjänster

Administrera delar av din vård genom våra e-tjänster på 1177.

Kontakta oss

Vill du boka om en tid eller behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta oss.

Hitta hit

Du hittar oss i direkt anslutning till sjukhusområdet i Halmstad.

Capio Movement är ett modernt specialistsjukhus med den bredaste kunskapen och absolut spetskompetens inom ortopedi och röntgen/MR.

Här erbjuds du som patient kvalificerad vård och rehabilitering för skador och besvär i leder, muskler och skelett, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi tar ansvar i hela vårdkedjan.

På Capio Movement har vi stor erfarenhet inom både titthålskirurgi och större öppen kirurgi. Vi kan visa upp hög kvalitet i de ortopediska kvalitetsregistrena och är det enda sjukhuset i Sverige som gör axel-, höftled-, knäled- och fotleds-proteskirurgi i stora volymer.

Vi hjälper dig med

För dig som är remittent

Läkare i patientmöte

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, allmän kirurgi, rehabilitering och bilddiagnostik. Välkommen att remittera dina patienter till oss!

Frågor? Kontakta oss

Våra andra mottagningar

Kontakta oss

Region Halland Logotyp

På uppdrag av Region Halland