Patient med kirurg inför operation Patient med kirurg inför operation

Capio Movement Ortopedi och Röntgen Halmstad

Vi hjälper dig med ortopediska besvär, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi värnar om det friska och finns här för att ge dig ett bättre liv i rörelse.

Sök vård

Capio Movement är ett modernt specialistsjukhus med den bredaste kunskapen och absolut spetskompetens inom ortopedi och röntgen/MR.

Här erbjuds du som patient kvalificerad vård och rehabilitering för skador och besvär i leder, muskler och skelett, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi tar ansvar i hela vårdkedjan.

På Capio Movement har vi stor erfarenhet inom både titthålskirurgi och större öppen kirurgi. Vi kan visa upp hög kvalitet i de ortopediska kvalitetsregistrena och är det enda sjukhuset i Sverige som gör axel-, höftled-, knäled- och fotleds-proteskirurgi i stora volymer.

Vi hjälper dig med

Remittera till oss

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, allmän kirurgi, rehabilitering och bilddiagnostik. Välkommen att remittera dina patienter till oss! 

Din vårdresa

Patient får en ortopedisk undersökning

Ditt första besök

Vid ditt första besök undersöker en ortopedspecialist dig. Därefter får du en rekommendation kring behandling. Vanliga behandlingar är träning hos fysioterapeut, kortisoninjektion och/eller operation.

Patient i en magnetröntgen

Röntgen och MR

På Capio Movements Röntgen- och MR-avdelning utför vi kvalitetsundersökningar med toppmodern utrustning. För att få utföra en röntgen- eller MR-undersökning hos oss krävs remiss från din läkare.

Patient på operationsavdelningen

Operation

Har du fått en diagnos som kräver operation? Våra operationsteam med erfarna kirurger och sjuksköterskor ger dig den bästa möjliga vården.

Se till att förbereda dig för operation genom att följa de instruktioner du har fått i din kallelse.

Patient rehabtränar med hantlar

Rehabilitering

I vissa fall kan träning/rehab räcka som behandling för dina besvär helt och hållet, i andra fall ses det som en komplettering till din operation. Genom att träna upp styrka och rörlighet har du bättre förutsättningar till ett lyckat resultat av din operation.

Snabbtest för covid-19 vid operation

Du som ska opereras hos oss kommer att snabbtestas för covid-19. Efter att du anmält dig i Receptionen kommer du visas till vår provtagningsstation. Där tas ett prov från näsan. Efter 15 min har vi provsvaret. Vid negativt svar är du välkommen in. Om svaret skulle vara positivt måste du åka hem igen och följa råden från 1177. Tillsammans hjälps vi åt att hålla smittan borta från sjukhuset.
Läkare visar upp anatomisk modell av knät för patient

Till dig som opererat en höft- eller knäledsplastik

Påverka din och andras vård i vår patientpanel. Här får du möjlighet att berätta hur du vill ha det. Vi kommer att ses vid 1-2 tillfällen via Teams. Första tillfället är 25 jan kl. 16:00-17:00. Mötet leds av Tobias Wirén, affärsområdeschef och chefläkare för Capio Ortopedi. Din röst är viktig för oss och vårt arbete. Vi har sex platser - först till kvarn.

Kontakta oss

Capio Movement Ortopedi och Röntgen Halmstad

Besöksadress: Bergsgatan 26, 302 33 Halmstad / Postadress: Capio Movement AB Box 14 301 02 Halmstad

Region Halland Logotyp På uppdrag av Region Halland