Kvinna vid soluppgång Kvinna vid soluppgång

Capio Smärta och Utmattning Stockholm

Välkommen till Capio Smärta och Utmattning. Vi är en specialistmottagning för dig med långvarig smärta och/eller utmattningsproblematik.
Om Covid-19 Läs mer

Känner du dig frisk är du välkommen på ditt bokade besök. Har du symptom på förkylning, feber eller hosta ska du inte komma till oss utan måste kontakta oss via telefon så att vi kan boka om ditt besök till ett telefonbesök/videobesök.

Aktuellt om coronaviruset

Sök vård

Vi hjälper dig med

Kvinna  i träningskläder sitter utomhus

Välkommen att remittera till oss

Välkommen att remittera dina patienter till oss. Vi erbjuder multimodal rehabilitering och vänder oss till patienter med långvarig smärta- och utmattningsproblematik.

Upptäck

Man promenerar i skogen

Din rehabilitering

Inom vår rehabiliteringsenhet samarbetar flera olika yrkesgrupper tillsammans med dig som patient under din rehabilitering. Arbetssättet kallas för multimodal rehabilitering.

Promenerande par håller varandra i handen

För dig som är närstående

Förändringar i livet hos den drabbade innebär även förändringar för närstående. Hos oss kan du bland annat delta i en anhörigträff tillsammans med patienten. 

Träffa oss via Capio videomöte!

Här kan du få en tid till läkare, psykolog, fysioterapeut, rehabkoordinator och sjuksköterska. Ladda ned appen "Capio Videomöte" på din smartphone och logga in via BankID.

Kontakta oss

Capio Smärta och Utmattning Stockholm

Krukmakargatan 37A, 7 tr, 118 51 Stockholm

Region Stockholm logo På uppdrag av Region Stockholm