Söker du vård för underlivet?

Om du har besvär i underlivet och behöver undersökas eller ta prover kan du vända dig till en gynekolog eller allmänläkare. Vi erbjuder både rutinkontroller, rådgivning och medicinsk behandling.

Sök vård online - året runt

Hos Capio Go får du snabb hjälp online vid flera vanliga besvär.
Capio Go är tillgängliga året runt, mellan 7-22. Besöket är kostnadsfritt. Välkommen!

Hos gynekologen kan du få råd och hjälp med allt som rör underlivet. Om du är orolig för könssjukdomar kan du testas och få behandling, men mottagningen kan även hjälpa dig med att undersöka mindre besvär, kroppsliga förändringar och för rutinkontroller. Dessutom kan gynekologer ofta ge råd och information om problem som rör sexliv och sexualitet. Även enklare kirurgiska ingrepp kan utföras av en gynekolog.

Så kan vi hjälpa dig

Om du har svamp eller herpesutslag, mensvärk eller vill förskjuta din mens kan du få hjälp via vår digitala tjänst Capio Go.

Vid andra besvär vänder du dig till en gynekologmottagning. Du behöver ingen remiss. Kontakta mottagningen direkt för att boka en tid eller få information om tider för drop-in och öppen mottagning. Detsamma gäller även mottagningar för provtagning och behandling av könssjukdomar. Du kan också vända dig till vårdcentralen för att få hjälp.

Här får du hjälp