Vård online
Vård online

Fysioterapeut till ortopedkliniken

Om Ortopedkliniken

Ortopedkliniken är en av Sveriges största räknat till antalet behandlade patienter. Kliniken är ett komplett ortopedkirurgiskt centrum med ungefär lika delar akut som planerad ortopedi. Kliniken har ett stort flöde av akuta patienter. Ortopedkliniken har en akutavdelning, avdelning 35, och en elektivt inriktad avdelning, avdelning 34. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska, sjukgymnast och läkare. Vi arbetar med patienten i fokus och strävar ständigt efter att utvecklas för våra patienters skull. Hos oss finns ett positivt och öppet arbetsklimat där det finns goda möjligheter till personlig utveckling såväl som verksamhetsutveckling.

 

Om Paramedicin

Vi är 15 fysioterapeuter och 5 arbetsterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Vi är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut är du anställd på Ortopedkliniken och förväntas utföra arbetsuppgifter så som polikliniska besök, gruppbesök och avdelningsarbete. Viss helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, tidig mobilisering och initiering av rehabiliteringsträning efter ortopedisk kirurgi. Goda möjligheter till utbildning/handledning inom verksamhetsområdet av kunniga och erfarna kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

 

 

Välkommen att skicka din spontana intresseanmälan till oss. Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

Kika också med jämna mellanrum efter de lediga tjänster vi letar efter just nu som löpande alltid utannonseras på vår hemsida under rubriken Lediga jobb.