Vård online
Vård online

Sjuksköterska Akutmottagningen

Här kan du lämna en spontanansökan om du vill arbeta som sjuksköterska på vår akutmottagning!

Arbetsbeskrivning

På vår akut, Stockholms bästa akutmottagning, arbetar medarbetare med erfarenhet av akutsjukvård. Akutmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus tar emot vuxna patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd.

Sjukhuset är Stockholms mest centrala akutsjukhus och ett av landets största räknat till antalet akuta patienter. På akutmottagningen jobbar vi med ständiga förbättringar i det vardagliga arbetet. Som medarbetare finns möjlighet att vara med och påverka verksamheten och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll. Det är korta beslutsvägar och vi prövar gärna nya lösningar.

Vi har en välkomnande personalgrupp, ett öppet klimat och en omväxlande miljö. Hos oss arbetar du treskift dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Du bör tycka om att arbeta med det akuta omhändertagandet och vill vara med i vårt viktiga teamarbete med patienten i fokus. Förmodligen gillar du när du inte vet exakt hur arbetsdagen kommer att se ut.

Vi vill att du har arbetat minst två år som sjuksköterska inom akutsjukvård och känner att du är redo för nästa steg hos oss.

Låter det som något för dig? Lämna gärna ditt CV här, så kontaktar vi dig om ett behov uppstår och din profil passar.

Vänliga hälsningar,
Peter Jilmstad
Vårdenhetschef Akutmottagningen