Vård online
Vård online

Sjuksköterska Ortopedkliniken Capio S:t Görans Sjukhus

Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter. På Capio S:t Görans Sjukhus är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt kompetens. Välkommen med din intresseanmälan!

Här kan du lämna din spontanansökan för jobb som sjuksköterska på Ortopedklinikens vårdavdelningar 34/35. Vi som läser din ansökan heter Josefina Lif och Hedvig Danneholm, biträdande vårdenhetschefer på avdelning 34 och 35.

Om Ortopedkliniken
Ortopedkliniken är en av Sveriges största räknat till antalet behandlade patienter. Kliniken är ett komplett ortopedkirurgiskt centrum med ungefär lika delar akut som planerad ortopedi. Kliniken har ett stort flöde av akuta patienter. Ortopedkliniken har en akutavdelning, avdelning 35, och en elektivt inriktad avdelning, avdelning 34. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska, sjukgymnast och läkare. Vi arbetar med patienten i fokus och strävar ständigt efter att utvecklas för våra patienters skull. Hos oss finns ett positivt och öppet arbetsklimat där det finns goda möjligheter till personlig utveckling såväl som verksamhetsutveckling.

Arbete som sjuksköterska hos oss
Som sjuksköterska hos oss har du en central roll i mötet med våra patienter. Du har ett stimulerande och varierande arbete där din kunskap och kompetens värderas högt.   

Du vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta beslut. Ditt arbetssätt utgår från patientens behov samt präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Du bidrar till god stämning i teamet och samarbetar med kollegor och omgivning på ett prestigelöst sätt. Hos oss finns möjlighet att påverka dina arbetspass genom individuell schemaläggning och vi använder oss också av ett unikt poänglönesystem som vi kallar S:t Göranmodellen. Hos oss är det möjligt att snabbt efter examen få en bred bas då du får lära dig både elektiv och akut ortopedi.

 

Välkommen att skicka din spontana intresseanmälan till oss. Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

Kika också med jämna mellanrum efter de lediga tjänster vi letar efter just nu som löpande alltid utannonseras på vår hemsida under rubriken Lediga jobb.