Vård online
Vård online

Sjuksköterskor sökes till Capio Geriatrik Vårberg

Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

Som sjuksköterska hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och erbjuder i dagsläget 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar med 16-17 vårdplatser per avdelning. Vi erbjuder geriatrisk slutenvård i nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Tycker du att det här låter intressant och vill vara en del av vårt team? Då tycker vi att du ska skicka en intresseanmälan till oss!

Specificera gärna om du är intresserad av att arbeta dag/kväll eller natt. För nattsjuksköterskor erbjuder vi dubbelt OB-tillägg samt 32,33h som heltidsmått.

Anmäl ditt intresse genom länken nedan!