Vård online
Vård online

Specialistläkare kardiologi

Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan om du är specialistläkare inom kardiologi och vill arbeta på Hjärtkliniken vid Capio S:t Görans Sjukhus.

Välkommen med din intresseanmälan!

Hjärtkliniken har ca 200 medarbetare, inklusive ca 30 läkare varav 25 är hjärtspecialister. Kliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad med flödesansvariga team ledda av en läkare. Vi har ett tätt samarbete över hela flödet mellan akutmottagningen, avdelningar och mottagningar. För närvarande har vi tre slutenvårdavdelningar, en dagvårdsenhet under stadig utveckling, PM-operation, angiolab samt en stor öppenvårdsmottagning.

Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra.

Sjukhuset har egen FoU-verksamhet och deltar i flera stora studier. Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Utifrån vårt patientunderlag är det en fördel om du även har dubbelspecialisering i internmedicin utöver att du är specialist inom kardiologi.

Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

De tjänster som vi söker kollegor till just nu utannonseras på vår hemsida under rubriken Lediga jobb, titta gärna in där med jämna mellanrum.

Med vänliga hälsning,

Göran Arstad

Läkarchef Hjärtkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus