Capio
Capio
Anställda på St Görans Sjukhus

Utvecklas hos oss

Vi tror att lärande är nyckel till innovation, kvalitet och engagemang, och vi vill ge dig som medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!

I Sverige finns Capio från Umeå i norr till Ystad i söder, och vi är sedan 2018 en del av Ramsay Santé, en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. Det betyder stora möjligheter till kompetensutveckling och spännande karriärvägar för dig som medarbetare.

Kom och dela din kunskap

Vår ambition är att lärande ska vara är en naturlig del i vår vardag, där vi lär oss av varandra, på jobbet och genom utbildning. Du som medarbetare driver ditt eget lärande och delar med dig av din kunskap till dina kollegor, nätverk och patienter. Det är så vi blir bättre, tillsammans.

Möjligheternas arbetsplats

Det är avgörande att vi lyckas attrahera, behålla och utveckla dig som medarbetare. Vi arbetar aktivt för att uppfattas som ett förstaval som arbetsgivare. Därför är utveckling och gott ledarskap viktiga frågor för oss och vi erbjuder olika karriärs-, utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Kanske vill du ta dig an en ny roll, byta enhet eller jobba utomlands?

Vill du göra skillnad?

Kom och bli en del av vårt team!