Vård online
Vård online

Capio Jakobsbergs ÖPV söker rehabkoordinator

Sista ansökningsdag: 2022-09-02

Publicerades: 2022-08-02

Om oss

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu rehabkoordinator till våra mottagningar i Jakobsberg och Kungsängen.

Vi söker dig som är utbildad socionom eller leg sjuksköterska med intresse för att samordna rehabilitering och återgång till arbetslivet för våra patienter.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att underlätta och samordna rehabprocessen för våra patienter. Du kommer att arbeta i team på mottagningen, men också ha ett nära samarbete med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och i vissa fall kommunen. På mottagningarna arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut samt medicinska sekreterare.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i Psykiatri eller utbildad socionom. vi ser helst att du har utbildningen  "koordinering av rehabprocessen"

Personliga egenskaper:
Som person är du engagerad, ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är också flexibel och har god pedagogisk förmåga och kan tänka dig ingå i ett tvärprofessionellt team.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning.  Dagtid måndag-fredag 8 – 16.45.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

 

 

 
Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Fahlgren, Tel:0858004088

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.