Vård online
Vård online

Anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-12-23

Publicerades: 2022-10-31

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Dagkirurgiska enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Våra opererande specialiteter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Vi bedriver verksamhet dag- och kvällstid, måndag – fredag. På helger, röda dagar och vissa veckor under sommaren har vi stängt. Som medarbetare har man viss möjlighet att vara med och påverka sitt schema.  Vi har ett fast  6 veckors schema, i nuläget arbetar vi 5 arbetspass efter klockan 16.00 på 6 veckor vilket innebär 4 arbetspass 11-19.30 samt ett arbetspass 9.30-18.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du ingå i teamet för dagkirurgi som består av ca 30 kollegor. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt.

Vi  opererar ca: 4–7 patienter om dagen per sal. Vi opererar inom allmänkirurgi, ÖNH och ögon vilket innebär att de flesta patienter sövs. Inom allmänkirurgi opererar vi vuxna patienter men inom ÖNH är ca: 75% av patienterna barn och inom ögonkirurgin är de flesta patienterna barn. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande.

Utifrån din kompetens och egna önskemål har du möjlighet att arbeta självständigt med stöd från anestesiläkare eller anestesisjuksköterskekollega.

Som ny hos oss får du en individanpassad upplärning tills du känner dig trygg!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Det är meriterande om du har erfarenhet av dagkirurgisk verksamhet och/eller av att arbeta med barn.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid. Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100 %, sysselsättningsgrad kan diskuteras

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Fransson, Enhetschef, Tel:031-657232alt.073-6442107

Ida Karltorp, Sektionsledare, Tel:031-657238

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.