SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio BUP Mjölby söker Leg Psykolog

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-04-25

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startade upp två nya mottagningar våren 2021, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår mottagning är belägen i centrala Mjölby. Vårt team består av olika professioner och yrkesroller. Vi är en liten grupp med god sammanhållning och hög grad av trivsel. 

Det vi söker är en psykolog till som främst kommer att arbeta behandlingsinriktat och vill vara med att utveckla våra vårdprocesser och behandlingar för våra patienter.  

Du kommer vara en viktig del i vår nybesökprocess bland annat i form av utförande av M.I.N.I KID. 

Arbetsuppgifter
Psykoterapeutiska behandlingar, vi planerar även för gruppbehandlingar. Dessutom kommer du tillsammans med kollegorna att utföra grundläggande utredningar, bedömningar och konsultationer. 

Möjlighet om önskemål finns att utföra viss del av arbetstiden på distans. Vi erbjuder också regelbunden handledning för våra medarbetare. 

Kvalifikationer: Leg psykolog med KBT-inriktning. Meriterande med erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri. 

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidaretjänst. Heltid, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, flexibla arbetstider och individuell lönesättning.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Polisutdrag krävs inför anställning. Intervjuer kommer ske löpande.

  

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fabio Pittuco, Tel:070-8743292

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.