Vård online
Vård online

Capio Ögon i Stockholm söker Ögonläkare

Sista ansökningsdag: 2023-02-15

Publicerades: 2022-12-22

Beskrivning av tjänst

Vi behöver bli fler för att hjälpa mer.

På Capio Ögon är vi just nu inne i en spännande expansionsfas, som bolag utför vi varje år över 35 000 ögonoperationer och tar emot mer än 150 000 besök. I Region öst, som innefattar Stockholm och Uppsala, har vi flera möjligheter för ögonläkare att komma in och arbeta hos oss. Vi har verksamheter med basen i mottagningsverksamhet, kataraktkirurgi och refraktiv kirurgi, samt att vi vid några av våra enheter även kan erbjuda ett bredare spann av uppdrag.  

Du kommer arbeta vid kliniker där du erbjuds kollegial gemenskap och kollektiv intelligens, tillsammans hittar vi framtidens lösningar inom oftalmologin för att bygga en effektiv, kvalitativ och patientcentrerad verksamhet som vilar i Capios övergripande vision; att förbättra människors hälsa varje dag. Vi jobbar strukturerat utifrån processer som säkras upp med hjälp av kvalitetsråd och medicinsktråd.

Vem är du?

Du är leg. Specialistläkare inom Ögon och har några års erfarenhet av din roll som ögonspecialist.

Du trivs i patient- och kundmötet och sätter stolthet i att agera professionellt och att sträva efter god kvalitet. Du trivs med att arbeta teambaserat i synergi med övriga personer vid våra kliniker. 

Vid intresse eller önskan av en förutsättningslös första dialog skicka ansökan med bifogat CV alternativt kontakta Regionchef Karl Wahlgren, karl.wahlgren@capio.se      

Villkor

Tillsvidareanställning, hel- eller deltid. Vi är även öppna för andra samarbetsformer och oregelbundna uppdrag.

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Som anställd erbjuder vi dig även attraktiva villkor.  Du erbjuds privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och ett konkurrenskraftigt pensionsavtal. Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Efter överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karl Wahlgren, Tel:0709565465

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.