Vård online
Vård online

Capio Ögon söker Ögonsjuksköterska/Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-10-28

Publicerades: 2022-08-29

Om oss

Capio Ögon har funnits i Jönköping sedan 2014. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. Vi har avtal med Region Jönköping för mottagningsverksamhet och gråstarroperationer. Våra lokaler finns på Lantmätargränd 59.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu Ögonsjuksköterska alt. Operationssjuksköterska till vår verksamhet i centrala Jönköping. Välkommen att jobba tillsammans med oss i våra nya, fräscha lokaler!

Du kommer att jobba i team med ögonläkare, ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor.

Arbetet är på operation med instrumentering, förberedelser av patienter, sterilhantering, mm men även telefonrådgivning och mottagningsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer: Meriterande med erfarenhet av ögonoperationsverksamhet. 

Vi värdesätter framför allt att du är en glad, trevlig och positiv person och tycker om samarbete samt att lära av varandra. Du är  ansvarsfull, noggrann, lösningsorienterad och jobbar på problemen tills de är lösta. Vi ser gärna att du är intresserad av att testa nya förslag och även själv bidra med egna.

Anställningsvillkor/varaktighet: Tillsvidare, heltid. Tillträde snarast.
6 mån provanställning.

Vi har som personalförmån privat gruppsjukförsäkring, friskvårdsbidrag samt ett förmånligt pensionsavtal

Läs gärna mer på vår hemsida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Dahlqvistg, Verksamhetschef , Tel:036-2914710

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.