Vård online
Vård online

Capio Psykiatri söker skötare till heldygnsavdelning

Sista ansökningsdag: 2022-10-07

Publicerades: 2022-09-07

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu skötare till vår heldygnsavdelning som är belägen vid Jakobsbergs
sjukhus.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och stimulerande, med öppen och trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.
Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad skötare. Erfarenhet från psykiatrisk vård är meriterande. God samarbetsförmåga och förmåga att förstå och hantera sin roll utifrån patientens behov är ett krav. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.  

Anställningsvillkor; Visstidsanställning/timanställning.  Schemalagd tjänstgöring, dag/kväll/helg. Tillträde efter överenskommelse. 

Vi är anslutna till Vårdföretagarna.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Timlön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hilkka Mattinen, Enhetschef , Tel:0734449947

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.