SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Vård för hemlösa öppenvård söker sjuksköterskor för timanställning

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-16

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Vård för hemlösa erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård till patienter som lever i hemlöshet. Verksamheten består av en öppenvårdsmottagning och en vårdavdelning. Till öppenvården hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa. Vi erbjuder även mobilt sprututbyte. På vår heldygnsvård vårdas patienter med en somatisk sjukdom eller skada, ofta i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats. I vår verksamhet arbetar psykiater, sjuksköterskor, distriktssköterskor, allmänläkare, Case managers, psykolog, kurator, arbetsterapeut, undersköterskor, vårdsamordnare, fotvårdsspecialist, medicinsk sekreterare och tandläkare.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta hos oss i sommar?

Capio Vård för hemlösa Pelarbacken är en öppenvårdsmottagning där vi erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård för personer som lever i hemlöshet. På mottagningen sker besöken både via drop-in och bokade besök. Här arbetar distriktssköterskor, allmänläkare, psykiatrisjuksköterskor, specialistläkare i psykiatri, kurator, psykolog, arbetsterapeut, case managers vårdsamordnare, medicinsk sekreterare, fotvårdsspecialist och tandläkare. Till mottagningen hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter samt har ett mobilt sprututbyte. 

Vi söker dig som kan arbeta 2-10 veckor hos oss på öppenvården. Du kan antingen arbeta med somatisk vård eller psykiatrisk/beroendevård. Möjlighet finns att arbeta antingen på mottagningen eller i vår uteverksamhet då man åker ut till akutboende och dagverksamheter och erbjuder sjukvård för personer som lever i hemlöshet. 

I sjuksköterskans arbetsuppgifter ingår bl.a. psykiatriska och somatiska bedömningar, provtagning, administrering av läkemedel, vaccinationer, omläggningar, motiverande samtal och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten.

Vi finns nära Medborgarplatsen på Södermalm.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är trygg i din yrkesroll. Det är en fördel om du har erfarenhet av och goda kunskaper i både psykiatrisk och somatisk vård. Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer är meriterande.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är flexibel och lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

Anställningsvillkor: Timanställning eller sommarvikariat. Heltid/Deltid. Dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning.

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Immala, Tel:073-9015301

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.