Vård online
Vård online

Engagerad och driven Arbetsterapeut till Capio Specialistvård Motala

Sista ansökningsdag: 2022-12-14

Publicerades: 2022-11-14

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Vårdenheten på Capio Specialistvård arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, en arbetsterapeut och en administratör. Här får du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med gediget patientfokus. Vi arbetar aktivt för att patienterna ska vara välinformerade inför sin operation och att de ska få en god vård och rehabilitering vilket skapar förutsättningar för korta vårdtider, goda resultat och nöjda patienter.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut på vårdenheten arbetar du integrerat med övriga yrkeskategorier.
Du ansvarar för information och vägledning inför patienternas operation, mobilisering och träning av nyopererade patienter och bedömning av insatser för patienternas rehabilitering samt inför hemgång från avdelningen.   Vårdkoordinationsansvar för patienter i behov av insatser efter utskrivning. Bedömning av patienters aktivitetsförmåga och hjälpmedelsbehov. Uppföljning ett år efter patienternas operation ingår också som en del i arbetet.

I arbetet ingår att delta i förbättringsarbeten i avsikt att säkra och utveckla såväl patientsäkerheten som arbetsmiljön och verksamheten i stort samt att handleda arbetsterapeutstudenter. 

Du har också möjlighet att arbeta med specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har ett tydligt patient- och kvalitetsfokus. Vana att arbeta i Cosmic Link och/eller tidigare Vårdkoordinatorsuppdrag ses som meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket.


Villkor

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag. Vi tillämpar flextid.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid/Deltid

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jenny Edholm, Enhetschef, Tel:010-1047617

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.