SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

IVA-Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-06-26

Publicerades: 2023-05-24

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

IVA sjuksköterska

Välkommen som vikarie till vår uppvakningsenhet!

Vi har en medarbetare som kommer vara föräldraledig från augusti 2023 – augusti 2024. Under hennes frånvaro kommer vi att behöva en vikarierande IVA sjuksköterska på UVA, (uppvakningsavdelning). Kanske dags att prova något nytt?

UVA ligger i nära anslutning till våra tre operationssalar. Här vårdas både dagkirurgiska och inneliggande patienter. Vi är en tempofylld och lärorik arbetsplats. Här arbetar både narkos- och IVA sjuksköterskor. Med patienten i fokus arbetar vi i ett team bestående av flertalet olika professioner. Du utgör en viktig roll i vårdförloppet och bidrar till att ge vård i toppklass.

Kvalifikationer

Utbildad IVA-sjuksköterska med erfarenhet från pre- och postoperativvård. Du är lugn och trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm i sedvanliga pre- och postoperativa arbetsuppgifter. Erfarenhet inom ortopedi är meriterande.

Därtill är du positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd. Du har god förmåga att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är strukturerad och kan prioritera mellan olika uppgifter, samt är lugn och trygg i tekniska moment. Du behöver också ha förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal

- 3 000 kr i friskvårdsbidrag

- Inflytande och delaktighet i verksamheten

- Gott samarbete och effektiva flöden

- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

- En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till en tillsvidare anställning. Provanställning med 6 månader tillämpas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Kan diskuteras

Kontaktperson Capio

Marie Persson, Tel:0102007231

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.