Vård online
Vård online

Legitimerad Arbetsterapeut Capio ASIH Nacka

Sista ansökningsdag: 2023-02-17

Publicerades: 2023-01-05

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

 

 

 

Capio Geriatrik Nacka söker en arbetsterapeut till enhetens ASIH team.  

ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i sina hem trots ett stort vårdbehov. Målet är att tillsammans med patienter och närstående skapa bästa möjliga vård utifrån patientens behov. Hos Capio ASIH Nacka får du som arbetsterapeut arbeta i ett intraprofessionellt ASIH team med lång erfarenhet samtidigt som du tillhör den paramedicinska enheten på Capio Geriatrik Nacka och har ett nära samarbete med arbetsterapeuten på Capio Nackas SPSV avdelning (palliativa specialist avdelning).  

Arbetet som arbetsterapeut inom ASIH är självständigt och varierande. Ett patientcentrerat arbetssätt är i fokus. Arbetsterapeuten stödjer patienten i att upprätthålla de funktioner som patienten själv anser viktiga samt att uppnå bästa möjliga livskvalitet.   

Arbetsuppgifter

Boendemiljöbedömning, intyg vid bostadsanpassning. 

Bedömning och träning av aktivitetsförmåga. 

Förskrivning, utprovning och uppföljning av hjälpmedel. 

Smärtlindrande insatser.  

Insatser för att förebygga trycksår. 

Undervisa/instruera närstående, assistenter, hemtjänst. 

 

Personliga egenskaper: 

Vi ser gärna att du som söker är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, effektiv och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta men måste också klara av att arbeta självständigt och under eget ansvar planera ditt eget arbete.  

Kvalifikationer: 

Krav: Legitimerad arbetsterapeut. B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift. 

Meriter: Erfarenhet av ASIH eller liknande vård. God kunskap om hjälpmedel och bostadsanpassning. 

Övrigt: 

-Friskvårdsbidrag

-Flextidsavtal

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag.  

   Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-03-20

Kontaktperson Capio

Charlotte Haggren, Tel:08-7186070

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.