Vård online
Vård online

Logoped Nacka och Vårberg Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-08-01

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Paramedicinska enheten på Capio Nacka betjänar  fyra geriatriska vårdavdelningar med totalt 68 geriatriska platser samt en palliativ avdelning (SPSV) med 12 platser och en minnesmottagning. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter av ett team bestående av Läkare, Sjuksköterska, Undersköterska, Fysioterapeut och Arbetsterapeut och kurator som arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt.  

Den paramedicinska enheten består av totalt 18 medarbetare (Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter och Kuratorer). Vi är ett glatt gäng som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans. Vi skapar en arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, stolthet och trivsel. För oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra.

Capio Geriatrik Vårberg har 66 platser fördelat på fyra avdelningar med allmän geriatriska patienter. Fördelning av tid kan man väl ta senare. Vi är flexibla.Arbetsuppgifter
Som logoped ger du rekommendationer främst gällande ät- och sväljningssvårigheter, tal-och språksvårigheter samt röstproblem till följd av neurologiska skador eller sjukdomar. Ibland behövs ytterligare kontakt efter vårdtiden som logopeden kan förmedla. Även undervisning och handledning av personal ingår. Tjänsten är en delad tjänst, 40% på Capio Geriatrik Vårberg och 60 % på Capio Geriatrik Nacka eller efter överenskommelse med fördelningen. 

Kvalifikationer
Legitimerad logoped, gärna med erfarenhet av neurologisk rehabilitering samt slutenvårds logopedi.
Yrkeserfarenhet är mycket meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Personliga egenskaper
Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god
kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personen. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel.


Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-03-31

Kontaktperson Capio

Charlotte Haggren, Tel:08-7186070

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.