Vård online
Vård online

Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Malmö Västra Hamnen

Sista ansökningsdag: 2022-12-08

Publicerades: 2022-11-01

Om oss

Capio Vårdcentral Malmö Västra hamnen är en medelstor vårdcentral belägen vid Dockplatsen i ljusa fina lokaler. Västra hamnen är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Till vårdcentralen går det bra kommunikationer med buss, i området finns ett stort utbud av restauranger och affärer.
Vi bedriver vårdcentral med specialistsjuksköterskemottagning, Rehab, Barnavårdcentral och Mödravårdcentral.
Vi är en modern, välbemannad och välfungerande verksamhet bestående av 40 st medarbetare med ca 12 300 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Sökes: Medicinsk sekreterare med extra allt!

Här finns plats för kreativitet och nytänkande så väl som inarbetade rutiner. Våra medicinska sekreterare har en gemensam grund i arbetsuppgifter som journalskrivning, remisshantering och bokningar. Utöver den gemensamma grunden har alla egna ansvarsområden och sidouppdrag, vilket gör att det blir ett omväxlande arbete som kräver både god samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. På vårdcentralen finns en lättakutsmottagning och alla sekreterare jobbar som akut-sekreterare en vecka i månaden. Akut-sekreteraren jobbar i ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier och fungerar som spindeln i nätet. Även viss kassa- och receptionsarbete förekommer i uppdraget. 

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, goda IT-kunskaper och vana vid journalsystemet PMO och PASIS är meriterande. Men både du med lång erfarenhet och du som är ny i yrket välkomnas att söka tjänst hos oss. Vi är bra på introduktion och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänsten är på 100 %.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karina Blegvad, Tel:0720170902

Malin Otthén, Tel:070-8270638

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.