Vård online
Vård online

Mottagningssköterska

Sista ansökningsdag: 2022-06-03

Publicerades: 2022-04-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 24 500 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.
Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Beläget mitt i hjärtat av Södermalm med mycket goda kommunikationsmöjligheter. 

På Capio Vårdcentral Ringen ligger vi alltid i framkant gällande vårdutvecklingen. Vi var först ut inom Capio med att erbjuda digifysisk vård och har numera en mycket välutvecklad sådan. Vårt koncept har lett till en mycket hög patientnöjdhet.

I arbetet ingår  Akuta- och bokade besök.  Även digitala tjänster via telefoni, tele-Q,  och  Capio Ringen Online. Möjlighet finns att arbeta hemifrån till viss del.

Vi har sköterskeledda mottagningar och har man särskilda intressen finns möjligheter att utveckla dessa. 

Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket driv och tydligt patientfokus. Vi är en arbetsplats med mycket hög kompetens och är ständigt i utveckling.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Vi har en egen samordnare för mottagningen vilket underlättar i det dagliga arbetet.  Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och van att arbeta självständigt. Du är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Erfarenhet av primärvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mirjana Arsenovic Stanic, Tel:070-4916719

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.