Vård online
Vård online

Nattsjuksköterska till palliativ slutenvårdsavdelning

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-07-06

Om oss

På vår palliativa slutenvårdsavdelning erbjuder vi specialiserad vård till patienter över 18 år. Vi arbetar i ett multi-professionellt team för att ge den bästa lindrande vården.

Beskrivning av tjänst

På vår palliativa slutenvårdsavdelning erbjuder vi specialiserad palliativ vård till patienter över 18 år. Avdelningen har 12 vårdplatser och alla patienter vårdas på enkelrum.

Som sjuksköterska hos oss utför du specialiserad palliativ vård. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens vård tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du ger även stöd till patienten närstående. Verksamheten bedrivs dygnet runt. 

som sjuksköterska hos oss erbjuder vi regelbunden handledning.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.
Hos oss får du en genomtänkt, strukturerad och omvittnat bra introduktion.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH vård, specialistutbildning inom vård av äldre, och/eller onkologi.

Sysselsättningsgrad 75% (32,33 timmar/vecka), vilket innebär 7 nätter på 3 veckor. Hos oss får man dubbelt nattob-tillägg mellan kl.22-06.
Kollektivavtal finns och vi använder oss av fast nattschema, med flextidsavtal.

Capio Geriatrik Nacka är en del av Capio-koncernen. Vi bedriver geriatrisk och palliativ vård samt avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns på Nacka Närsjukhus.

Anställning kan komma att ske innan sökningstiden gått ut då vi kallar till intervju löpande.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

 

 

  

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

75%

Lön

Enl. överenskommelse

Tillträde

Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Larsson, Tel:08-7186547

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.