SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sektionsledare anestesi, Välkommen till oss !

Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Publicerades: 2023-02-10

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Dagkirurgiska enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Våra opererande specialiteter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Vi bedriver verksamhet dag- och kvällstid, måndag–torsdag stänger vi kl. 19.30 och fredagar stänger vi kl.18. På helger, röda dagar och vissa veckor under sommaren har vi stängt. Vi opererar ca: 4–7 patienter om dagen per sal. Eftersom vi opererar inom allmänkirurgi, ÖNH och ögon innebär det att de flesta patienterna sövs. Inom allmänkirurgi opererar vi vuxna patienter men inom ÖNH är ca: 75% av patienterna barn och inom ögonkirurgin är de flesta patienterna barn. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Vi arbetar i team och verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. I nuläget är vi ca: 35 medarbetare

Som sektionsledare är ditt grundschema 7-15.30 måndag till fredag. Vi har fasta rullande 6 veckors schema. På 6 veckor arbetar medarbetarna 4 arbetspass 11-19.30 (måndag - torsdag) och en fredag till kl.18. Medarbetare har viss möjlighet att påverka sitt schema.

 

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare hos oss arbetar du både kliniskt och i arbetsledande funktion. Du ansvarar tillsammans med sektionsledarkollega för att genomföra det dagliga operationsprogrammet, vid behov i samråd med enhetschef och/eller medicinskt ansvarig läkare. Du ansvarar för kortsiktig personalplanering och deltar i planering av APT, utvecklingsdagar och bidrar aktivt till den pågående verksamhetsutvecklingen.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som är legitimerad anestesisjuksköterska med flera års erfarenhet, gärna från flera av våra specialiteter. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för arbetsledning och verksamhetsutveckling inom operation och anestesi. Du tycker om att påverka, ta ansvar, har god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med god kommunikation och ett gott bemötande. Du arbetar med fokus på kvalitet och effektivitet på operationsavdelningen och tillsammans med de enheter vi servar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning, gärna från operationsavdelning med barn och/eller dagkirurgisk inriktning.

 

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid. 

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %, lägre sysselsättningsgrad kan diskuteras

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Fransson, Enhetschef, Tel:073-6442107

Liselotte Gunnarsson, Sektionsledare Operation, Tel:031-657225

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.