SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Capio geriatrik Löwet

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-04-26

Beskrivning av tjänst

Välkommen till Capio Geriatrik Löwet på Löwenströmska sjukhuset som ligger naturskönt i Upplands Väsby. Capio Geriatrik Löwet bedriver vård på uppdrag av Region Stockholm.

Vi söker nu dig som vill vara med och påverka vården på Capio Geriatrik Löwet, som består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en kognitiv mottagning.

På vårdavdelningarna vårdas äldre akutsjuka patienter för bland annat infektioner, hjärta och kärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

I ditt team ingår undersköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist,  logoped och kurator. Vi erbjuder ett vårdnära ledarskap och en introduktion anpassad efter dina behov.

När du börjar hos oss får du en mentor som är en erfaren kollega. Vi tar fram en kompetens och utvecklingsplan där vi tillsammans planerar din framtid hos oss. För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.

Arbetsuppgifter
I din roll som sjuksköterska ansvarar du för den personcentrerade omvårdnaden samt läkemedelsadministration. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.
Arbetstiden är 37 timmar/vecka. Individuellt rullande 10 veckors schema.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska. 

Vi söker både dig som är nyutexaminerad samt dig som har några års erfarenhet i yrkesrollen.

Meriterande med erfarenhet från geriatrik.

Som person är du ansvarstagande och kan fatta självständiga beslut.  Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerheten och arbetsmiljön.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder dig

 • Kollektivavtal, ITP och mycket bra försäkringar.
 • Kompetensutveckling: Vi arbetar aktivt med kontinuerlig individuell kompetensutveckling. På Capio hart du möjlighet att delta på interna och ibland externa utbildningar.
 • Föreläsningar: På intranätet finns information om både interna och externa gästföreläsningar som du har möjlighet att gå på,  oavsett om du arbetar eller inte.
 • Webbaserade utbildningar: på vår digitala utbildningsportal Capio Academy finns flera utbildningar att tillgå, för modernt lärande och enklare uppföljning.

Hälsa och gemenskap

 • Friskvårdsbidrag: Du får 3000 kr/år i friskvårdsbidrag, som gäller allt från träning till avkoppling. 
 • Fri sjukvård: Vi erbjuder ersättning  för sjukvårdskostnader upp till högkostnads skyddet.
 • Företagshälsovård : Vi samarbetar med Falck för arbetsrelaterad vård.
 • Gratis influensavaccin: för din , patienternas och verksamhetens skull får du som medarbetare tillgång till influensavaccinet varje år.
 • Motionslopp & friskvårdsaktiviteter : Vi genomför under året projekt som steg-  och aktivitetstävlingar.
 • Frukost varje fredag
 • 10% rabatt på synfelsoperationer på Capio ögon . 
 • Terminalglasögon och 30% på privata glasögon och solglasögon.
 • En arbetsplats där vi lär av varandra

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100% eller efter överenskommelse

Lön

individuell lönesättning

Tillträde

2023-06-01 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann-Christine Friberg, Tel:0728575390

Anneli Estun, Tel:076-8515909

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.