Vård online
Vård online

Sjuksköterska till IMA och MAVA 41

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till ett fantastiskt gäng på MAVA och IMA!

Vill du arbeta i akutsjukvård i en mycket bred och omväxlande vårdmiljö är MAVA och IMA något för dig. Vi arbetar med kompetensutveckling och ständiga förbättringar för att du tillsammans med dina kollegor ska ha möjlighet att arbeta för patientens bästa i en god arbetsmiljö där vi har kul på jobbet.

Idag består MAVA av 24 vårdplatser totalt och IMA består av 6 vårdplatser. Vi är en arbetsplats där du kan växa i din profession då vi erbjuder interna och externa utbildningar. Här finns det också möjlighet till din egna kompetensutveckling och bidra till att utveckla verksamheten inom olika ansvarsområden. Vi arbetar med ständiga förbättringar genom personalmöten och tvärprofessionella grupper. 

Vi är ett växande sjukhus med en känsla av korta beslutsvägar. Vi har ett gott samarbete mellan avdelningar, kliniker och professioner. Vi arbetar för snabb handläggning och undersökning för att ge en värdeskapande vårdtid.

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning där vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, brett spektrum med allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. Vi har möjlighet att arytmiövervaka patienterna.

IMA är vår intermediärvårdsavdelning där vi vårdar patienter med ett ökat övervakningsbehov. Alla platserna är utrustade med non invasiv ventilator (NlV). Vi behandlar patienter med vasoaktivt stöd samt mäter kontinuerligt invasivt blodtryck via artärkateter när behov finns. På IMA har vi som sjuksköterskor möjlighet att använda ultraljud som hjälpmedel. 

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med patienten i fokus för att ge utmärkt medicinsk vård. Du kommer att arbeta i team med undersköterska och läkare

Rollen är en heltidstjänst i S:t Göransmodellen alternativt att du arbetar enligt AB med nattillägg utöver ob-ersättning med arbetstid på 34,33 timmar per vecka. Vi kan även erbjuda enbart helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig
Anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter, vi erbjuder minst 4 veckors inskolning. Sjukhusövergripande introduktionsprogram, som sträcker sig över flera veckor. Innehåller både klinisk introduktion till rutiner och arbetssätt samt digitala och praktiska utbildningar. Kontinuerlig kompetensutveckling genom en anpassad kompetensstege. En variation i arbetet genom att rotera på våra avdelningar.

Vi är en arbetsplats där du kan växa i din profession och vi erbjuder interna och externa utbildningar. Kompetensutveckling och möjlighet till att vara med och utveckla verksamheten inom våra tre flöden (MAVA och IMA) är ett stort fokus. Vi vill utveckla och utmana dig och ta till vara på dina ambitioner, din erfarenhet och din kompetens.

Arbetsuppgifter
Du är omvårdnadsansvarig för patienter med som kommer in med akut sjukdom som kan vara behandlingskrävande och behov av övervakning. Arbetet här är mycket varierande och du arbetar teambaserat med undersköterskor och läkare. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att identifiera, sätta in åtgärder och följa upp medicinska- och omvårdnadsproblem. Du bidrar med ökad patientdelaktighet genom information och närståendekontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna har erfarenhet inom akutsjukvård.  Meriterande är om du har tidigare och erfarenhet samt kunskap av medicinskteknisk apparatur.

För att arbeta på IMA krävs det minst två års erfarenhet som leg. sjuksköterska, gärna inom akut omhändertagande och avancerad omvårdnad. 

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Egenskaper som vi värdesätter är stabil, har en helhetssyn och lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för omvårdnad och är serviceinriktad. Du använder din tidigare kunskap och erfarenhet i ditt dagliga arbete och förstår vikten av att strukturera och ta egna beslut i omhändertagandet av den svårt sjuka patienten. Att dela kunskap och handleda dina kollegor är en naturlig del av ditt arbete och att förstå sin roll och till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval vilket innebär att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi söker minst 3 nya kollegor som vill bli en del av vår grupp så vänta inte med att ansöka. Skicka in ditt CV redan idag!

Vi ser fram emot att berätta mer.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Sibbesson Rosén, bitr Vårdenhetschef, Tel:08-58702630

Charlotta Paulsson/Vårdenhetschef, Tel:08-58702997

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.