Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Mottagning

Sista ansökningsdag: 2022-12-14

Publicerades: 2022-11-14

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm vid Globen med ca 70 st anställda och är en av Stockholms största elektiva enheter utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Region Stockholm men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 19 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som mottagningssköterska arbetar du tillsammans med flera trevliga kollegor och sköter bland annat bokningar till våra mottagningar. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Som mottagningssjuksköterska ger du rådgivning till våra patienter pre- och postoperativt. Vi kommunicerar med våra patienter via chatt, telefon och 1177. Den digitala kommunikationen med våra patienter är något som kommer att utvecklas mycket framöver. Eftersom vi har korta beslutsvägar har alla möjlighet vara delaktiga i de förbättringsarbeten som ständigt pågår.


Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap.

  • Sjuksköterskeexamen med legitimation från socialstyrelsen är ett krav.
  • Erfarenhet från akutsjukvård är ett krav.
  • Erfarenhet från ortopedisk vård är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde

snarast

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Anita Klason, Tel:+46703721138

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.