Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin/geriatriker till Hemsjukvård Capio VC Ringen

Sista ansökningsdag: 2023-02-18

Publicerades: 2023-01-18

Om oss

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 24 500 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.
Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta på en vårdcentral som drivs av utveckling och innovation och aldrig tummar på den medicinska kvaliteten? Då har du hittat oss! Vi söker en ny kollega till hemsjukvården!

 

Arbetsbeskrivning

På Capio Vårdcentral Ringen har vi en stor och välfungerande hemsjukvård. Vi har kring 200 inskrivna patienter fördelade på fyra hemsjukvårdsdistrikt som är bemannade med undersköterskor, distriktsköterskor och två läkare. I vårt dagliga arbete rör vi oss i historiska kvarter på Södermalm. Allt är inom gång/cykelavstånd. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare. Vårdcentralen har omkring 24000 listade patienter.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket driv och tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi är flexibla med anställningsvillkor. Om så önskas finns möjlighet till att kombinera tjänsten med mottagningsarbete och det finns även möjlighet att utföra en del av arbetet hemifrån. För oss är viktigt att du kan ha en fungerande balans mellan arbete och privatliv.


Kvalifikationer

Du är specialistläkare i allmänmedicin eller geriatrik och van att arbeta självständigt. Du är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mirjana Arsenovic Stanic, Tel:070-4916719

Kristina Östling, Tel:kristina.ostling@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.