Vård online
Vård online

Undersköterska till Prostatacancercentrum

Sista ansökningsdag: 2022-07-15

Publicerades: 2022-06-15

Beskrivning av tjänst

Prostatacancercentrum är en ganska ung och snabbt växande verksamhet som finns inom kirurgmottagningen. Hit kan man ringa om man vill testa sig eller känner oro över att eventuellt ha cancer. Vi tar också emot remisser på män med konstaterad prostatacancer och erbjuder kirurgisk och/eller onkologisk behandling.

Vi arbetar i team som består av en urolog, onkolog, undersköterska, sjuksköterska och paramedicinare. Nu ska vi utöka och söker ytterligare två undersköterskor!

Arbetet består i att assistera vid biopsier och övrig läkarmottagning samt administration och planering av mottagning/besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har minst fem års erfarenhet efter avslutad utbildning. Du bör ha erfarenhet av mottagningsarbete, onkologi eller urologi. 

Du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga med olika yrkesgrupper. Du är även van vid att ta ansvar för patienter, anhöriga och verksamheten.

Ansökan

I ditt personliga brev som du bifogar din ansökan vill vi gärna att du formulerar följande:

  1. Dina styrkor
  2. Varför du vill jobba hos oss
  3. Vad du vill bidra med hos oss

Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Bergstrand, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.