SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Bemanningsassistent

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-03-02

Beskrivning av tjänst

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, Vi finns i nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Här arbetar vi i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, logoped fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå bästa möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Då vår bemanningsassistent är på föräldraledighet söker vi nu en vikarie till uppdraget som bemanningsassistent.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att bemanna vårdavdelningarna tillsammans med en annan bemanningsassistent och ser till att rätt kompetens finns på rätt plats och att samtliga arbetspass är bemannade med god framförhållning. Huvudsakligen arbetar du i vårt personalplanerings-/schemaläggningssystem TESSA . Du ansvarar även för utbildning av medarbetarna i TESSA. Arbetet sker i nära samarbete med chefer.

Du arbetar med bemanning och schemaläggning utifrån kollektivavtal och gällande lagstiftning samt ansvarar för att planera ledigheter, flex, sjuk- och friskanmälan. Du ansvarar för introduktionsscheman till nyanställda samt scheman till studenter och elever i samråd med chef och elev-/studentansvarig.  Du rapporterar vid behov till ekonomienhet samt Capio support lön.

Rollen ställer stora krav på planerings- och organisationsförmåga samt en god förmåga att prioritera och kunna ta snabba beslut. Du kommer att ha ett nära samarbete med chefer, vårdadministratör, vårdavdelningarnas personal samt interna och externa samarbetspartners.

Ditt arbete är en förutsättning för andra människors arbete och du kommer att vara en viktig länk i det dagliga arbetet på våra vårdavdelningar.

Kvalifikationer
- Lägst gymnasiekompetens , undersköterska eller annan utbildning för tjänsten
- Mycket goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande kvalifikationer: 
-  erfarenhet av bemanningsarbete
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Administrativ arbetslivserfarenhet


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
-  Vikariat tom 230831
- Tillträde: enl. överenskommelse. , snarast 

- Anställning som undersköterska efter vikariatet kan diskuteras.

Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss enligt nedan. 

Hoppas du vill bli en av oss! Välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.