Vård online
Vård online

1st Line support Capio förvaltning (Journalsystem)

Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Publicerades: 2022-12-16

Om oss

Capio Support levererar kvalificerad IT drift, IT support och förvaltningstjänster till Capios olika enheter. Med modern IT teknik och kvalificerade och engagerade medarbetare stödjer vi våra interna kunder att leverera vård och behandling. Vi ansvarar för tekniska lösningar som används av tusentals Capiomedarbetare varje dag. Vi förvaltar också journalsystemet TakeCare, Qlikview och SITHS, EK, e-arkiv, Nilex, WebDoc, 1177, HSA för Capios räkning.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att jobba med problemlösning och användarstöd för journalsystem och kringsystem inom vården. Vill du vara en del av vårt supportteam som dagligen stöttar vården att optimera verksamheten och säkerställa patientsäkra arbetssätt?

Om tjänsten

Arbetet innebär 1st line support i vår förvaltning. Teamet support hanterar löpande inkommande supportärenden via telefon och via ärendehanteringssystem. I rollen som 1 st line-support kommer du att arbeta med hantering av användarsupport, upplägg av användare i journalsystemet TakeCare och WebDoc, övriga system, aktivera SITHS kort samt felsökningar.

Capio erbjuder dig möjligheten att aktivt bidra med idéer till fortsatt utveckling av supportverksamheten samt möjlighet till ständig utveckling i att lära dig nya tjänster och applikationer.

Efterfrågad erfarenhet

  • Du har mycket god kunskap och erfarenhet i journalsystemet WebDoc.
  • Erfarenhet av arbete i någon form av supporterade roll.
  • Du är genuint intresserad och har goda kunskaper av IT-system samt teknik.
  • Du är lyhörd i kundbemötande för att kunna identifiera och hantera kundens önskemål och behov.
  • Du ser inga hinder med att jobba med datorn som ditt främsta jobbverktyg.

Vi söker

Du som söker denna roll är en driven och ansvarstagande person som trivs bra i en supportorganisation. Du är smidig i din kommunikation i såväl tal som skrift, bemöter människor på ett lyhört och inkluderande sätt och har en fallenhet för att bygga och vårda relationer.

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös och ha ett öppet och lösningsorienterat förhållningssätt, där du ser möjligheter i förändringar och kan prioritera och fokusera ditt arbete även under snabbt förändrade omständigheter.  

Vidare är du lätt att samarbeta med och tror på samverkan mellan olika yrkesgrupper och kompetenser för att nå längre och uppnå bättre resultat. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera med kvalitet.

Du är nyfiken, tar gärna egna initiativ och tycker att det är spännande att vara med och utveckla samt påverka framtidens arbetsuppgifter i din yrkesroll. Du har en positiv grundinställning och delar självklart våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Anställningsform/Tjänstgöringsgrad

Vi jobbar på distans. Heltidstjänst med tillträde så snart möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta 

Noshin Motahari, Enhetschef

Noshin.motahari@capio.se

Tel: +46 73 377 14 05

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Noshin Motahari, Tel:+46733771405

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.