Vård online
Vård online

Administrativ samordnare/Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2022-12-23

Publicerades: 2022-10-24

Om oss

Capio Vårdcentral Hovshaga är en av Växjös största vårdcentraler med ca 11 000 listade patienter. Vi är för närvarande ca 30 drivna och engagerade medarbetare som har för ambition att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Hos oss blir du ett team av läkare, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, psykosociala resurser, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och distriktssköterskor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. 50 % av din tjänst kommer du att arbeta kliniskt och 50 % med administrativa arbetsuppgifter.

Det här får du arbeta med

  • Sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter på en vårdcentral
  • Schemaläggning
  • Av- och ombokningar av patienter
  • Planering av utbildningar beträffande personal och schematekniska frågor
  • Receptions arbete
  • Administrativt stöd för verksamhetschef med t.ex. att uppdatera PM och liknande.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett par års erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av schemaläggning och bemanning.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

221201

Kontaktperson Capio

Damir Rizvanovic, Tel:damir.rizvanovic@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.