Vård online
Vård online

Administratör till kirurgmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-06-10

Publicerades: 2022-05-11

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du en kunnig och serviceinriktad person med en stor vilja att ta ansvar? Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa i ett bolag som gör skillnad? Då ska du läsa vidare!

Vi söker nu en administratör med systemintresse och kunskap i det samma till kirurgmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus. Du kommer bli en del av en arbetsgrupp som idag består av närmare 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som administratör på kirurgmottagningen kommer du till exempel att:

  • Arbeta i olika system som vårt journalsystem Cosmic 
  • Administrera i register såsom INCA
  • Arbeta med schemaläggning och personaladministration
  • Bemanning
  • Samarbete med vårdenhetschef/sektionschefer
  • Onboarding och systemutbildning av nyanställda
  • Dokumentsamordning 

Du har en central roll i verksamheten med många kontaktytor. En viktig och rolig del i ditt arbete är att via telefon, mail och personliga möten bistå med bästa möjliga stöd till såväl chefer som medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst en gymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av arbete inom administration, förslagsvis från en större organisation alternativt ett shared service center. Du har ett stort systemintresse och goda datakunskaper, främst i Microsoft 365 (Exel, Teams, Word, Outlook mm) Eftersom rollen inkluderar många kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och trivs med att ta en aktiv roll i att bidra till förbättringsarbete. Din förmåga att organisera och planera arbetet samt följa gemensamma rutiner är god och du är givetvis van vid att hantera deadlines. Vidare är du effektiv och kvalitetsmedveten och eftersom rollen inkluderar att supportera verksamheten i olika frågor behöver du dessutom vara hjälpsam, serviceinriktad och lyhörd.

Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom med hög integritet och gott omdöme. Med din positiva inställning och goda samarbetsförmåga finner du det självklart att bidra till ett trevligt arbetsklimat.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast enligt överenskommelse. Intervjuer påbörjas under annonseringen. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Bergstrand, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.