Vård online
Vård online

Administratör

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Publicerades: 2022-09-16

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en administratör till Capio Närsjukhus i Simrishamn.

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga yrkeskategorier så som medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Tjänsten innebär varierande administrativa arbetsuppgifter där du stödjer verksamheterna med posthantering, remissarbete och bokning av patientbesök. Vidare ingår patientkontakt via telefon och koordinering av samtal. Du har en viktig roll som ansiktet utåt, och ger våra patienter och deras anhöriga ett professionellt bemötande. Du behöver kunna arbeta självständigt och vara flexibel, men även ha god förmåga att samarbeta då du kommer att ingå i ett sammanhang med andra kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med administrativ inriktning eller likvärdiga kunskaper förvärvade på annat vis. Du har god datorvana, och kunskaper inom Melior och WebbPASiS är meriterande. Eftersom tjänsten innebär både muntlig och skriftlig kommunikation är det viktigt att du skriver obehindrat och uttrycker dig väl på svenska.

Som person uppskattar du att ställas inför utmaningar, tar dig an arbetsuppgifter snabbt samt sätter en ära i att leverera med hög kvalitet och i tid. En positiv och problemlösande attityd är centralt för dig, du har mycket god förmåga att skapa struktur i ditt arbete och prioritera i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Ett nätverk av stöttande kollegor

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

Vi intervjuar löpande under hela rekryteringsprocessen, så vänta inte utan skicka in din ansökan snarast!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

75-100 %

Lön

Fast månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pernilla Hansson, Enhetschef, Tel:0768-954711

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.