SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Allmänspecialist online

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-05-17

Om oss

Capio Go är Capios nationella heldigitala tjänst. Här möter vi patienter via chatt eller video. Den heldigitala mottagningen kompletterar vårdcentralerna och bidrar till en ökad tillgänglighet och service för våra patienter.
Vi jobbar utifrån det digifysiska arbetssättet, dvs digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vi hjälper våra patienter att komma i kontakt med en Capio-vårdcentral om behov finns. Vi har öppet mellan 07-22 alla årets dagar.

Vi har en vision om patienten i fokus genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss arbetar ett 50-tal engagerade medarbetare som är ett kompetensstarkt team med läkare, sjuksköterskor, psykologer, fysioterapeuter, barnmorskor och en dietist. Vårdgivarna som arbetar i tjänsten arbetar på distans.

Beskrivning av tjänst

Vill du tjäna extrapengar samtidigt som barnen har sovmorgon på sommarlovet? Kanske ta med laptoppen när ni seglar eller passa på att jobba ett par timmar när alla andra förbereder grillningen på kvällen? Vill du njuta av ditt sommarställe på landet eller utanför Sverige samtidigt som du jobbar? 

Då har jag jobbet för dig! 

Jag heter Isabell och är verksamhetschef för Capio Go, Capios heldigitala tjänst där vi hjälper våra patienterna årets alla dagar mellan 07-22. För att vrida upp servicen och kontinuiteten har vi en fantastisk sömnlös väg där vi kan flytta patienten till sin vårdcentral utan att patienten behöver söka igen. 

Är du specialist i allmänmedicin och vill ha stor flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag? Då kan detta vara något för dig! Hos Capio Go möter du patienter via chatt och video från där du och där patienten befinner dig. 

Ett modernt samhälle kräver moderna upplägg och för oss som arbetsgivare innebär detta bland annat att vi behöver skapa en arbetssituation som passar just dina förutsättningar, där du är i livet. Du behöver vara skriven i Sverige men kan sitta vart som helst inom EU. 

Capio Go kompletterar Capios vårdcentralen och bidrar till en ökad tillgänglighet och service för alla våra patienter. 

Capio Närsjukvård är en dynamisk organisation. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och kunskap då vi är övertygade om att detta både skapar bästa möjliga arbetsplatser och den bästa vården för våra patienter. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården de senaste åren. Som person är du tydlig och förtroendeingivande och har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är engagerad, driven och noga med att alltid hålla hög kvalitet i arbetet – givetvis alltid med patienten i fokus. Ditt språk behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. 

Övrig information

Vi söker nu fler läkare som vill jobba hos oss. 
Vi har öppet alla dagar året runt mellan 07-22. 
Det är av stor fördel om du kan jobba dagtid. 

Du kommer vara del i ett härligt gäng med många olika kompetenser. Vid rekrytering får du möjlighet att prata med läkare som redan idag jobba i vår tjänst och ställa frågor och få deras upplevelse av att jobba enbart digitalt. Du behöver ha tillgång till PC och ha möjlighet att möta våra patienter via video. 

Ser fram emot att läsa din ansökan! 

Rekrytering sker löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Deltid

Lön

Månadslön

Tillträde

Omgående

Kontaktperson Capio

Isabell Westman, Tel:072-1754363

Janet Ekvall, Tel:46704894836

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.