SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Anestesiolog sökes till Capio Läkarbilar

Sista ansökningsdag: 2023-03-28

Publicerades: 2023-03-01

Beskrivning av tjänst

Välkommen med din ansökan till Capio Läkarbilar AB som på uppdrag av Region Stockholm bemannar den prehospitala läkartjänsten med bland annat Akutläkarbilar!

Capio har sedan 1 juni 2018 uppdraget från Region Stockholm att bemanna tre akutläkarbilar och tre jourläkarbilar som är en del av Stockholms ambulanssjukvård. Dessa enheter bemannas med anestesiläkare, akutläkare och jourläkare tillsammans med ambulanssjuksköterskor, anestesisköterskor och ambulanssjukvårdare.

Stockholms högst medicinska kompetens prehospitalt arbetar dagligen med att assistera ambulanser i akuta och livshotande uppdrag, genomföra bedömningar av akuta patienters vårdbehov och utföra hembesök på mindre akuta men viktiga uppdrag jourtid. Tillsammans utförde vi över 16.000 uppdrag 2022.

Nu söker vi förstärkning till Akutläkarbil mitt som bemannas av anestesiolog och ambulanssjuksköterska. Akutläkarbil mitt är i tjänst dygnet runt alla dagar på året. Ni arbetar i team runt patienten och löser olika uppdrag. Akutläkarbil mitt är samplacerad med jourläkarbil i Västberga.

Prehospital akutläkarbil Mitt ska fungera som en resurs för hela den prehospitala vården och ska ha länets högsta prehospitala kompetens för att kunna hantera patienter med sviktande vitala parametrar. Akutläkarbilarna utförde drygt 8.500 uppdrag under 2022.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är specialist i anestesisjukvård och intensivvård med minst tre års erfarenhet.

Vi vill att du som Läkare ska:
- fungera som stöd till övrig prehospital verksamhet och vara handledarutbildad.
- ha mycket god kompetens att kunna utföra differentialdiagnostik och medicinska bedömningar.
- ha mycket god kännedom om sjukvårdssystemet och nätverkssjukvården i länet, för att efter sin medicinska bedömning kunna styra till rätt vårdnivå.
- vid behov kunna medfölja ambulanssjukvårdens resurser samt räddnings- och ambulanshelikopter.
- ha katastrofmedicinsk utbildning och kompetens för att kunna arbeta på skadeplats.
- ha god lokalkännedom i Stockholms län och färdighet att använda kartstöd.

Vi söker dig som är en prestigelös problemlösare som sätter patienten i fokus, som inte drar sig för att kliva utanför komfortzonen och arbeta obekvämt i patienternas närhet, hem och andra miljöer. Du bör vara flexibel, ha ett gott bemötande till patienter, anhöriga och vårdgrannar. Du bör vara intresserad av prehospitalt arbete, akutsjukvård och inte dra dig för att handskas med teknik som exempelvis radio-apparater.

Vi värderar god samarbetsförmåga med övriga teamet och prehospitala aktörer högt.

Du skall ha B-körkort.

Meriterande är kurser inom CBRNE, A-HLR barn och vuxen, PHTLS, ATLS, PEPP, AMLS och Prehospital särskild sjukvårdsledning samt erfarenhet från prehospitalt arbete.

Anställningsform
Vikariat deltid 2023-07 tom 2024-07
Arbetet bedrivs årets alla dagar dygnet runt

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rådesjö, Patientområdeschef, telefonnummer 070-160 28 80

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommesle

Kontaktperson Capio

Anna Rådesjö, Tel:070-1602880

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.