Vård online
Vård online

Anestesisköterskor till S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-30

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Nu finns möjligheten att få arbeta med ett härligt gäng på centraloperation!

Är du anestesisköterska och tycker om att arbeta brett med många olika sorters operationer på en avdelning där vi arbetar med fokus på teamet tillsammans

Då vi nu även ska få förlossning till vårt sjukhus behöver vi bli fler. Har du erfarenhet av förlossning eller obstetrisk anestesi och är intresserad av att dela med dig av din kunskap? Nu finns chansen att vara med på vår resa och starta upp denna nya verksamhet tillsammans med vårt övriga flöde.

Vill du ha möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt? Vi arbetar aktiv med förbättringsarbeten bland annat genom Lean-möten en gång i veckan. Hög kvalitet är vår högsta prioritet. 

Då kan vår arbetsplats på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus vara något för dig! 


Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till personligutveckling, flexibilitet och individanpassning
  • Flexibilitet i schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov 
  • Möjlighet till kompetensutveckling inom anestesisjukvård
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper 
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra
  • Möjlighet att hyra personalbostäder nära sjukhuset
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Fri tillgång till vårt gym och handduksservice
  • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
  • Kollektivavtal

 

Så här upplever vi vårt jobb på Centraloperation

Vad är då det bästa med att jobba hos oss?

Här är det bra stämning med trevliga arbetskamrater. Trivseln är väldigt god, alla yrkeskategorier uppskattas högt och man känner sig snabbt som en i familjen hos oss.

Vi uppskattar alla samarbetet och teamkänslan med de olika övriga professionerna. Oavsett yrkeskategori är vi "vi" och hjälps alltid åt.

Det råder ett högt arbetstempo med sann arbetsglädje. Det spelar ingen roll vem man frågar om hjälp eller assistans - alla är hjälpsamma. Patientflödet är bra och effektivt. Vid arbetsdagens slut känner man sig nöjd och tillfredsställd över att ha kunnat hjälpa alla då vi är många som hjälps åt.

Vad du kommer att jobba med

På vår avdelning har vi både elektiv och akut verksamhet. Vi har en bred avdelning bestående av ortopedi, kirurgi och urologi samt kommande förlossningsverksamhet. Som anestesisköterska bemannar vi även postop och externa uppdrag.

Vi har en bra individuell inskolning utifrån dina behov. 

Om dig

Vi hoppas att du är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna idéer. Vi skulle önska att du är

En samarbetsvillig lagspelare, Positiv och prestigelös, Rättvis och proffsig.

För att vara kvalificerad för tjänsten är du utbildad anestesisköterska och gärna ha arbetat ett par år. Det är meriterande med förlossningskompetens då vår förlossning öppnar under våren 2023


Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan!

Urval och intervjuar kommer att ske efter v.33.  Hör gärna av dig vid funderingar, vi svarar gärna på dina frågor.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen hälsar vi på Capio S:t Görans Sjukhus.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Hultman, Bitr Vårdenhetschef , Tel:08-58703763

Mats Brunnberg Wernqvist, Bitr Vårdenhetschef , Tel:0858702977

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.