SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Är du sjuksköterska och vill bli en i vårt härliga gäng?

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-02

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om Neurologiska kliniken

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Neurologiska kliniken har ett brett uppdrag och är organiserad i fyra enheter, två vårdavdelningar med totalt 34 vårdplatser, en neurologisk intermediärvårdsenhet med en högre vårdnivå samt mottagning & dagvård. På vår klinik blir du aldrig uttråkad eller fullärd, tillsammans utvecklas vi och skapar den bästa vården för alla våra patienter varje dag. Våra enkäter visar på en hög patientnöjdhet, vilket vi är stolta över och vill upprätthålla tillsammans med dig.

Vi arbetar i flödesansvariga team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare samt paramedicinare. Vår största tillgång är våra 120 kunniga och engagerade medarbetare.

På vår klinik ges du möjlighet att följa patienten i alla dess faser. Från den akuta fasen till uppföljning av vårdtiden på vår öppenvård.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbeta inom neurologi och på så sätt kan självständigt möta våra patienter på sjuksköterskemottagningen eller dagvård på vår öppenvård, på så sätt erbjuds vår personal att följa patientens resa genom hela vårdkedjan allt i syfte om att skapa den bästa vården för våra patienter.

På vår klinik  har du som sjuksköterska alla förutsättningar för utvecklas som sjuksköterska, något vi är väldigt stolta över. 

Neurologiska kliniken växer med ökande akutflöden och uppdrag. Sjukhusets FoU verksamhet utvecklas och vi blev en USV enhet vid årsskiftet 2021, och därmed en del av universitetssjukvården i Region Stockholm. Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Arbetsuppgifter

Som erfaren sjuksköterska med strokekompetensutbildning kommer du vara en viktig person i gruppen av strokeledningssjuksköterskor (SLS) på avdelningen. Som SLS deltar du vid larm på akuten, leder omvårdnadsarbetet på jourtid som arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska för patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade på NIMA men också i övriga flöden på avdelningen. 

Arbetet här är mycket varierande och du arbetar teambaserat med undersköterskor, läkare och paramedicinare.

Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att identifiera, sätta in åtgärder och följa upp medicinska- och omvårdnadsproblem. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett sjukhusövergripande introduktionsprogram, som innehåller klinisk introduktion till rutiner och arbetssätt samt digitala och praktiska utbildningar. Deltagande både på interna och externa utbildningar. Möjlighet att bidra och utveckla våra flöden. Variation i arbetet genom att rotera på våra olika avdelningar, övervakningssal, larmteam och öppenvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård och neurologi. 

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval och intervjuer vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Martina Gårder, Tel:0766956273

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.