Vård online
Vård online

Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-04-06

Beskrivning av tjänst

Capio Rehab Dalen bedriver primärvårdsrehabiltering inklusive neuroteam på uppdrag av region Stockholm.
Arbetsplatsen är belägen på Dalens sjukhus i Enskededalen.

Beskrivning

Är du arbetsterapeut och vill jobba tillsammans med positiva och erfarna kollegor?

Vi söker en arbetsterapeut till hemrehab. Du utför bedömning och träning, ger råd och stöd om egenvård, förskriver hjälpmedel, utför boendebedömningar och initierar bostadsanpassningar, i team med fysioterapeut.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut  med erfarenhet av arbete i primärvården. Vidareutbildning är en merit.

Körkort är ett krav.

Info

Vi månar om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling både externt och internt och vi strävar efter att alltid utveckla oss själva och vår verksamhet.
Vi har lättkörda smidiga bilar och använder oss av mobilt arbetssätt, dvs vi har laptops som kan tas med hem vid hembesök.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym, friskvårdspass och har en fantastisk trädgård att nyttja sommartid.

På Capio Rehab Dalen är vi cirka 40 anställda: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, kurator och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen alltid med våra värderingar "kvalitet, empowerment, innovation och samhällsansvar" som grund. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

capio.se/rehab-dalen

 

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sistadatum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40/40

Lön

månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, Tel:08-68433752

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.