Capio
Capio

Arbetsterapeut 2 långtidsvikariat

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-08-08

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Paramedicinska enheten på Nacka sjukhus betjänar  fyra geriatriska vårdavdelningar med totalt 68 geriatriska platser samt en palliativ avdelning (SPSV) med 12 platser. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter av ett team bestående av Läkare, Sjuksköterska, Undersköterska, Fysioterapeut och Arbetsterapeut som arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt.  

Den paramedicinska enheten består av totalt 19medarbetare (Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter , Kuratorer och Logoped). Vi är ett glatt gäng som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans. Vi skapar en arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, stolthet och trivsel. För oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra.

Arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs i multiprofessionella team med den äldre patientens behov i fokus. Du som Arbetsterapeut tar aktivt ansvar för att tillsammans med patienten och övriga teamet initiera nödvändiga rehabiliteringsinsatser. Vanliga insatser som Arbetsterapeut kan till exempel vara ADL-bedömningar, hjälpmedelsutprovningar och träning. Att delta vid teamronder och överrapportera vidare behov av insatser ingår i arbetsuppgifterna. Dokumentationen sker i Take Care. Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har lätt för att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Du är bekväm med att hantera olika människor och situationer. Legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Låter detta intressant vill vi gärna veta mer om dig!  
Välkommen med din ansökan.  

 

Vi erbjuder dig

 

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

 

 Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-09-15

Kontaktperson Capio

Charlotte Haggren, Tel:08-7186070

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.