SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Arbetsterapeut inom ortopedi - vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-24

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Paramedicinska enheten

Vi är 6 arbetsterapeuter och 13 fysioterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd på Ortopedkliniken och arbeta på våra två ortopedkirurgiska avdelningar. Arbetsuppgifterna består i att medverka vid bedömning av ADL-förmåga och rehabiliteringsbehov samt ansvara för förskrivning av hjälpmedel. Du jobbar i team med fysioterapeut, sjuksköterska, undersköterska och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för ortopedi. Arbetserfarenhet inom slutenvården är meriterande. Som person är du strukturerad och självständig. För denna anställning förväntas du besitta personliga egenskaper som samarbetsförmåga, nyfikenhet och flexibilitet. Du uppskattar att arbeta i team.

Villkor

Vikariat 1 juni till 30 september. Startdatum är till viss del flexibelt och slutdatum kan komma att förlängas.  Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2023-03-31.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Stauffer. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Stauffer , Tel:08-58701622

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.