Vård online
Vård online

Arbetsterapeut sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-03-22

Beskrivning av tjänst


Capio Rehab Dalen söker arbetsterapeuter för vikariat inom hemrehab i sommar.

 

Beskrivning

Vill du jobba tillsammans med positiva och erfarna kollegor? Hos oss finns mottagning, hemrehab och neuroteam och vi söker framför allt vikarier  till hemrehab. Vi är en grupp på cirka 40 personer av olika yrkeskategorier som tillsammans arbetar för att patienten ska få den allra bästa rehabiliteringen och omhändertagandet, alltid med våra värderingar ”quality, empowerment, social responsabilty och innovation” som grund. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

Kvalifikationer 

Leg arbetsterapeut.
Körkort är ett krav.

Vill du veta mer? Kontakta:

Anna Melin, verksamhetschef, 070-4844002, anna.melin2@capio.se
capio.se/rehab-dalen

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40/40

Lön

månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, verksamhetschef Capio Rehab, Tel:08-68433752

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.