SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Arbetsterapeut till Capio Geriatrik Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-08

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

BeskrivningCapio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus. Sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade sina första två avdelningar i november 2020 och har under åren expanderat och skalat upp till att vi nu har 6 aktiva avdelningar. Vi fortsätter nu att växa och planerar för våra nya, kommande avdelningar. Därför söker vi nu nya kollegor som vill vara med utveckla våran verksamhet.

Vi söker nu en arbetsterapeut till våran nya geriatriska slutenvårdsavdelning!

Inom geriatriken arbetare vi i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator och logoped. Du kommer att få vara en del i teamet på avdelningen samt vara en del av en härlig och kompetent paramedicinsk grupp.

ArbetsuppgifterI din roll som arbetsterapeut ingår bedömning, träning, behandling, förskrivning av hjälpmedel, vidarerapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamronder m.m. Informera och utbilda närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Utföra individanpassande funktionsbedömningar samt kognitiva bedömningar.  Följa upp och utvärdera insatser. Vi jobbar teambaserat och du som arbetsterapeut har en självklar del i verksamhetens kvalitet- och utvecklingsarbete.

KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi tar gärna emot ansökningar från såväl nyutexaminerade arbetsterapeuter samt från dig som har några års erfarenhet inom yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar- Individuell lönesättning- Kompetensutveckling- Friskvårdsbidrag- Tillgång till gym/träningslokal

AnställningTillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, dagtid, viss helgtjänstgöring kan komma att ingå. Tillträde enligt överenskommelse. 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor och funderingar kontakta enhetschef Mattias VetterliMattias.Vetterli@capio.se0734- 670 279

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mattias Vetterli, Tel:0734670279

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.